Denisa si Liviu despre Trupa Atelier

Denisa si Liviu ne-au transmis într-un mesaj gândurile despre nunta lor din 5 martie 2016 la Stejarii Country Club.

„Ciao Stefan, Vroiam sa va multumim si eu si Liviu pentru sambata :) Atat pentru atmosfera cat si pentru facilitarea colaborarii ati fost extrem de draguti cu totii. Stiu ca a fost incurcatura de la inceput cu dansul si a fost Liviu un pic dat peste cap, dar altfel totul fost ok si sper ca si voi v-ati simtit bine chiar daca erati cum s-ar spune la job ;) Noi cu siguranta ne-am simtit super, iar toti invitatii v-au laudat si speram sa ne revedem la cat mai multe petreceri, noi cu siguranta va vom recomanda si pe mai departe :)Te pupam si saluta-i pe toti si multumeste-le din partea noastra si la restul echipei!Tinem aproape si pentru alte evenimente din viata noastra ;) Si abia asteptam sa vedem si pozele facute de voi cu petrecerea ;)”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.