Sorina și Alexandru despre Trupa Atelier

Sorina și Alexandru ne-au transmis într-un mesaj gândurile despre nunta lor din 14 noiembrie 2015 la Palatul Mogoșoaia.

„Ce mai faceti? Va tot urmaresc pe facebook si ma bucur sa va vad mereu ocupati si veseli. Noi suntem mai lenesi si se aduna mai greu gandurile. Nu am apucat sa va scriem si sa va multumim ca ati participat la nunta noastra. Ati fost minunati. Sambata a fost asa o zi de plina incat am momente pe care nu mi le mai amintesc. Uitandu-ma pe poze ma bucur sa vad ringul de dans plin si lumea dansand si cantand odata cu voi. Inca avem prieteni care ne lauda pentru locatie, pentru vreme (desi aici chiar nu a fost meritul nostru) si mai ales pentru voi. :) Va pupam si va imbratisam cu drag”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.