Alexandra și Costin despre Trupa Atelier

Alexandra și Costin ne-au transmis într-un mesaj pe Facebook gândurile despre nunta lor din 18 august 2018 la Hilton Sibiu

„A sosit momentul in care dupa doua luni de zile ne-am linistit si putem sa va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi. Cuvintele sut prea mici si palesc în fata a tot ce ati reusit sa faceti. Cand v-am văzut pe internet,i-am spus soțului: „Aceasta trupă o sa ne faca nunta de vis, nunta care o dorim”. El a fost din prima de acord,dar acum fie vorba intre noi,chiar dacă nu era,il convingem eu,la voi nu renunțăm!:)) Vreau sa va multumesc enorm pentru ce ati facut pentru noi,pentru atmosfera de vis si pentru momentele de neuitat dăruite! Multumesc Trupa Atelier fara voi nunta era doar nuntă,asa a devenit o nunta de poveste. P.S. Cand o sa fie ne vedem la botez!:*”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.