Alexandra și Costin despre Trupa Atelier

Alexandra și Costin ne-au transmis într-un mesaj pe Facebook gândurile despre nunta lor din 18 august 2018 la Hilton Sibiu

„A sosit momentul in care dupa doua luni de zile ne-am linistit si putem sa va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi. Cuvintele sut prea mici si palesc în fata a tot ce ati reusit sa faceti. Cand v-am văzut pe internet,i-am spus soțului: „Aceasta trupă o sa ne faca nunta de vis, nunta care o dorim”. El a fost din prima de acord,dar acum fie vorba intre noi,chiar dacă nu era,il convingem eu,la voi nu renunțăm!:)) Vreau sa va multumesc enorm pentru ce ati facut pentru noi,pentru atmosfera de vis si pentru momentele de neuitat dăruite! Multumesc Trupa Atelier fara voi nunta era doar nuntă,asa a devenit o nunta de poveste. P.S. Cand o sa fie ne vedem la botez!:*”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.