Andreea Culcea despre Trupa Atelier

andreea-despre-trupa-atelierÎntr-un comentariu pe Facebook, Andreea Culcea, organizatoarea petrecerii private de la Hanul Domnesc din Brașov, ne-a transmis următoarele gânduri despre prestația trupei Atelier:

„Mulțumim pentru prestația trupei: profesionalism, implicare și o pasiune pentru muzică împărtășită cu mult suflet și bună dispoziție;
un element important care a contribuit mult la succesul petrecerii. Mult succes trupei Atelier pe care o recomand sincer! Să rămâneți neschimbați ! A fost o plăcere să vă întâlnesc.”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.