Olga & Sebastian despre Trupa Atelier

Olga a scris un articol foarte interesant pe blogul File de nuntă despre experiența trăită în ziua nunții și în zilele pregătitoare de dinaintea acesteia.

Vă recomandăm să citiți articolul de aici http://www.filedenunta.ro/albume-de-nunta/povestea-nuntii-eleganta-citadina pentru că veți descoperi multe detalii interesante și sfaturi utile, mai ales dacă vă pregătiți de marele eveniment din viața voastră.

Noi ne-am bucurat să găsim în articolul scris de Olga următoarele cuvinte care ne privesc direct :)

Ne-a (in)cantat Trupa Atelier, o trupa de coveruri f misto. Oamenii sunt tineri, open minded, canta la o multime de instrumente, si cel mai important, nu au acordeon :)

Despre nunta lor am scris și noi pe blog aici: https://www.trupa-atelier.ro/jurnaldetrupa/2012/05/poze-restaurant-sole-eveniment-privat-19-mai-2012/

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre: , , ,

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.