Steluța și Alex despre Trupa Atelier

steluta-alex-trupa-atelierSteluța și Alex ne-au transmis prin email gândurile lor despre nunta din 12 iulie 2015 de la Aristocrat Events:

Un eveniment mult așteptat, în care am celebrat 10 ani de relație prin căsătorie, avea nevoie de o formație care să știe să facă atmosferă și să marcheze acest moment cu cele mai potrivite cover-uri.

Ne doream o formație modernă, smart, pusă pe distractie alături de invitații noștri. Am mers pe recomandarea Otiliei de la Jolies Events și imediat ce am auzit vocile și am urmărit repertoriul variat am știut că Trupa Atelier ne va face evenimentul memorabil.

Ne-au impresionat cu o bună comunicare în fiecare stadiu al pregătirii și desfășurării evenimentului, cu implicarea în organizarea nunții (scenă, lumini, fum greu, gheață carbonică) și au luat în considerare preferințele noastre în playlist. Vocile și prezența scenică au ridicat invitații la dans toată noaptea.

Cea mai mare bucurie vine acum de la prieteni și familie:

„A fost printre cele mai frumoase nunți la care am participat, iar formația clar a fost cea mai bună auzită vreodată la o nuntă.” (Isabela Dinu)

„M-am bucurat că am fost alături de Steluța și Alex pentru cel mai frumos eveniment din viața lor; m-am simțit extraordinar, iar Trupa Atelier a completat atmosfera cu acorduri bine alese! Vlad are mereu cuvintele la el, așa că a pus zâmbetul pe fața noastră chiar și în cele mai stresante momente. O echipă minunată pe care te poți baza în orice situație, chiar și cu un sfat pentru furatul miresei :P” (Valentina Roman)

Acum ne dorim cu nerăbdare să fim invitați la o nuntă la care să cânte din nou Trupa Atelier, iar prietenii nu scapă de recomandarea noastră =))

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Vezi şi alte articole despre:

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.