Oana și Marius despre Trupa Atelier

oana-marius-trupa-atelierOana și Marius ne-au transmis într-un email gândurile lor despre nunta lor din 12 septembrie 2015:

”De la începutul planificării nunții noastre ne-am dorit să facem ceva special, să încânte lumea care va veni. Dacă problema locației / meniului a fost rezolvată rapid, știam că mai există un lucru esențial, care să facă seara de neuitat: alegerea unei formații care să facă show.

Când am optat pentru trupa Atelier, nu ne-am putut imagina o secundă ce avea să urmeze. Colaborarea de-a lungul timpului a fost excelentă, oferindu-ne sfaturi și idei, dar și ținând cont de ideile și dorințele noastre.

Prestația trupei a fost impecabilă. Au ridicat lumea în picioare și i-au făcut să danseze toată noaptea, chiar și pe cei mai vârstnici dintre invitați. Au făcut exact ce ne doream: show!

Am primit o grămadă de laude de la invitați pentru trupă, ceea ce ne-a bucurat enorm.

Mulțumim trupei Atelier că ne-a ajutat să ne creăm seara pe care ne-am dorit-o!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.

Despre autor

Vlad

Vlad Dulea este unul din cei doi soliști vocali ai trupei. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Muzică ”Crina Mardare”. În afara trupei, Vlad este manager partener în cadrul unei agenții specializate în comunicare online, blogger, pasionat de ciclism și călătorii.

Blog personal

Google

Spune-ne părerea ta

Pentru a verifica disponibilitatea trupei pentru o anumita zi va rugam sunati la:

Mobil: 0723.310.310

sau folositi formularul de contact de aici.