Oana și Marius despre Trupa Atelier

oana-marius-trupa-atelierOana și Marius ne-au transmis într-un email gândurile lor despre nunta lor din 12 septembrie 2015:

”De la începutul planificării nunții noastre ne-am dorit să facem ceva special, să încânte lumea care va veni. Dacă problema locației / meniului a fost rezolvată rapid, știam că mai există un lucru esențial, care să facă seara de neuitat: alegerea unei formații care să facă show.

Când am optat pentru trupa Atelier, nu ne-am putut imagina o secundă ce avea să urmeze. Colaborarea de-a lungul timpului a fost excelentă, oferindu-ne sfaturi și idei, dar și ținând cont de ideile și dorințele noastre.

Prestația trupei a fost impecabilă. Au ridicat lumea în picioare și i-au făcut să danseze toată noaptea, chiar și pe cei mai vârstnici dintre invitați. Au făcut exact ce ne doream: show!

Am primit o grămadă de laude de la invitați pentru trupă, ceea ce ne-a bucurat enorm.

Mulțumim trupei Atelier că ne-a ajutat să ne creăm seara pe care ne-am dorit-o!”

Mai multe păreri despre Trupa Atelier puteți citi aici

Creative Commons LicenseAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţei Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 România Creative Commons.